Δημιουργίες DK Vision

Είδη Γάμου-Βάπτισης & Αξεσουάρ με την υπογραφή της DK Vision.

Δεν χρειάζεται να τρέχετε από κατάστημα σε κατάστημα και να απορείτε για την αξιοπιστία των επαγγελματιών. Στο Domaine Karras υπάρχει showroom με είδη Γάμου-Βάπτισης & Αξεσουάρ. Διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα τα προσκλητήρια SiKOZA by Bertoli και σχεδιάζουμε για εσάς ότι μας ζητήσετε με την βοήθεια της Gizas Design.

Μπορείτε να προμηθευτείτε Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες, και όλα τα παρελκόμενα του γάμου και τις βάπτισης που θα σας δώσουν χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Μικρές λεπτομέρειες όπως ετικέτες, νούμερα τραπεζιών, δαχτυλίδια πετσέτας οι πετσέτες γάμου, οι ετικέτες γάμου, τα σουπλά κτλ μέχρι προσωποποιημένες βεντάλιες για τους καλεσμένους σας.

Αυτά και άλλα πολλά μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια εκδήλωση και μια ..αξέχαστη εκδήλωση!!!

Δημιουργήστε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις την μπομπονιέρα για την βάπτιση και τον γάμο ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως κουτιά, τούλι, πουγκιά, κουφέτα, κορδέλες και διακοσμητικά.

Επίσης θα βρείτε σέτ βάπτισης, κουμπάρου, λαμπάδες, χωνάκια ρυζιού, μπουκάλια, βαζάκια, καλάθια και είδη διακόσμησης για την βάπτιση και τον γάμο.

Στο εργαστήριο μας μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι μας ζητήσετε, με μεγάλη γκάμα προϊόντων.